Looking For Anything Specific?

Kazim Koyuncu Mezari - 'Konuşan karga' koruma altında : Karadeniz sanatçısı kazım koyuncu, onlarca seveni tarafından artvin'in hopa ilçesinde bulunan mezarı başında lazca ve türkçe ağıt ve konuşmalarla anıldı.

Kazim Koyuncu Mezari - 'Konuşan karga' koruma altında : Karadeniz sanatçısı kazım koyuncu, onlarca seveni tarafından artvin'in hopa ilçesinde bulunan mezarı başında lazca ve türkçe ağıt ve konuşmalarla anıldı.. Kazım koyuncu'yu müzisyenliğinin yanı sıra devrimci olarak da anmamız lazım. tören, koyuncu anısına saygı duruşunda bulunulması ve mezarına çiçek geleneksel karadeniz müziği ile rock'n'roll müziği sentezleyerek kendi tarzını yaratan laz müzisyen kazım koyuncu, 25 haziran 2005 yılında. Yılında kazım koyuncu, çeşitli etkinliklerle anıldı. Yılında, memleketi artvin'in hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı. Törene katılanlar kazım koyuncu ile ilgili duyularını ve düşünceleri dile getirdi. Kanserden 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında düzenlenen anma törenine annesi hüsniye.

Akciğer kanseri hastalığı nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden karadenizli sanatçı kazım koyuncu`nun hopa`daki yeşilköy köyü`ndeki kabri başında düzenlenen anma. Çok erken yaşta kanser den kaybettiğimiz ünlü sanatçımız rahmetli kazım koyuncu'nun mezarına gittim ve çekim yaptım toprağı bol olsun işıklar i̇çinde uyusun. Kazım koyuncu'nun ölüm saati olan 12.57'de saygı duruşu ile başlayan törende konuşan arkadaşı adem kuyumcu 12 yıl oldu ama bizim acımız hala taze. Akciğer hastalığından 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Kanserden 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında düzenlenen anma törenine annesi hüsniye, ablası canan, abisi hüseyin.

Kazım Koyuncu Mezarı Başında Anıldı - Haber
Kazım Koyuncu Mezarı Başında Anıldı - Haber from foto.haberler.com
Hayranları ölüm yıldönümünde mezarını ziyaret ederken. 1980'li yılların sonunda i̇stanbul'a taşınmıştır. Kazım koyuncu'nun ölüm saati olan 12.58'de saygı duruşu ile başlayan törende sevenleri kazım koyuncu'yu anlattı. Topluluk, daha sonra araçlarla kazım koyuncu'nun anıt mezarı olan yeşilköy köyüne hareket etti. Karadeniz sanatçısı kazım koyuncu, onlarca seveni tarafından artvin'in hopa ilçesinde bulunan mezarı başında lazca ve türkçe ağıt ve konuşmalarla anıldı. 621 ziyaretçi kazım koyuncu anıt mezarı ziyaretçisinden 127 fotoğraf ve 3 tavsiye gör. Ziyaretçileri köyün girişinden itibaren karşılayan kazım koyuncu'nu kardeşi niyazi koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyini her yıl 25 haziran günü kazım koyuncu'yu sevenler burada mezarı başında buluşuyoruz. Şair ceketli çocuk lakabıyla gönülleri fetheden koyuncu bıraktığı eserleriyle hala binlerce sevenine müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Kazım koyuncu'yu anma etkinliği yeşilköy köyü'nde mezarı başında yapıldı.

Akciğer hastalığından 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Kazım koyuncu'nun sevenleri, sanatçı hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler. Sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 8. Kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında mezarı başında anıldı. Akciğer kanseri hastalığı nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden karadenizli sanatçı kazım koyuncu`nun hopa`daki yeşilköy köyü`ndeki kabri başında düzenlenen anma. Yılında kazım koyuncu, çeşitli etkinliklerle anıldı. Koyuncu'nun mezarı başında düzenlenen anmaya çok sayıda seveni katıldı. Çok küçük yaşlarda müzikle tanışmıştır. Kazım koyuncu'yu müzisyenliğinin yanı sıra devrimci olarak da anmamız lazım. tören, koyuncu anısına saygı duruşunda bulunulması ve mezarına çiçek geleneksel karadeniz müziği ile rock'n'roll müziği sentezleyerek kendi tarzını yaratan laz müzisyen kazım koyuncu, 25 haziran 2005 yılında. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu yaşamını yitirilişinin 15'inci yılında artvin'in hopa ilçesinde bulunan pançol (yeşilköy) köyündeki mezarı başında anıldı. 12 yıl önce akciğer kanseri nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyündeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 12'inci yılında artvin'in hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Kanserden 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında düzenlenen anma törenine annesi hüsniye. Kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında mezarı başında anıldı. Şair ceketli çocuk lakabıyla gönülleri fetheden koyuncu bıraktığı eserleriyle hala binlerce sevenine müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. + akciğer hastalığından 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında anma töreni düzenlendi.

42 bin Suriyeli Türkiye'den ülkesine döndü
42 bin Suriyeli Türkiye'den ülkesine döndü from lh5.googleusercontent.com
Çok erken yaşta kanser den kaybettiğimiz ünlü sanatçımız rahmetli kazım koyuncu'nun mezarına gittim ve çekim yaptım toprağı bol olsun işıklar i̇çinde uyusun. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 14. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 12'inci yılında artvin'in hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı. Akciğer kanserinden 33 yaşında ölen kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında mezarı başında anıldı. Zuğaşi berepe'nin solisti mehmedali barış beşli, koyuncu'nun anısına mezarı başında yaptığı lazca konuşmada, 16 yıl oldu. Kazım koyuncu'yu müzisyenliğinin yanı sıra devrimci olarak da anmamız lazım. tören, koyuncu anısına saygı duruşunda bulunulması ve mezarına çiçek geleneksel karadeniz müziği ile rock'n'roll müziği sentezleyerek kendi tarzını yaratan laz müzisyen kazım koyuncu, 25 haziran 2005 yılında. Karadeni̇zli̇ sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 14`ncü yılında artvin`in hopa ilçesindeki anıt mezarı başında anıldı.

Şair ceketli çocuk lakabıyla gönülleri fetheden koyuncu bıraktığı eserleriyle hala binlerce sevenine müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Her şeye rağmen intçı ve hırçın çocuklarz.ne kanser. Kazım koyuncu'yu müzisyenliğinin yanı sıra devrimci olarak da anmamız lazım. tören, koyuncu anısına saygı duruşunda bulunulması ve mezarına çiçek geleneksel karadeniz müziği ile rock'n'roll müziği sentezleyerek kendi tarzını yaratan laz müzisyen kazım koyuncu, 25 haziran 2005 yılında. Kazım koyuncu'nun ölüm saati olan 12.57'de saygı duruşu ile başlayan törende konuşan arkadaşı adem kuyumcu 12 yıl oldu ama bizim acımız hala taze. Kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki anıt mezarı başında anıldı. Karadeniz'in sevilen ismi kazım koyuncu sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.12 yıl önce akciğer kanseri nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyündeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Yıl dönümündeki anma etkinliklerine gelen herkese teşekkür etti. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Anmada hopalı gençler, koyuncu'nun şarkılarını seslendirdiler. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 9'uncu yılında artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki mezarı başında anıldı. Kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında mezarı başında anıldı. Ziyaretçileri köyün girişinden itibaren karşılayan kazım koyuncu'nu kardeşi niyazi koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyini her yıl 25 haziran günü kazım koyuncu'yu sevenler burada mezarı başında buluşuyoruz. Başlangıç tarihi 6 aralık 2007. Kazım koyuncu'yu anma etkinliği yeşilköy köyü'nde mezarı başında yapıldı.

Kazım koyuncu'nun abisi hüseyin koyuncu da kardeşinin vefatının 14. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki anıt mezarı başında anıldı. Akciğer kanserinden 33 yaşında ölen kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki. Ziyaretçileri köyün girişinden itibaren karşılayan kazım koyuncu'nu kardeşi niyazi koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyini her yıl 25 haziran günü kazım koyuncu'yu sevenler burada mezarı başında buluşuyoruz. Kazım koyuncu ölümünün 15.yılında sevenleri tarafından unutulmadı.

Süleyman Demirel mezarı başında anıldı
Süleyman Demirel mezarı başında anıldı from lh6.googleusercontent.com
Koyuncu'nun mezarı başında düzenlenen anmaya çok sayıda seveni katıldı. Kazım koyuncu'nun ölüm saati olan 12.58'de saygı duruşu ile başlayan törende sevenleri kazım koyuncu'yu anlattı. Kazım koyuncu ölümünün 15.yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Şair ceketli çocuk lakabıyla gönülleri fetheden koyuncu bıraktığı eserleriyle hala binlerce sevenine müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Törene katılanlar kazım koyuncu ile ilgili duyularını ve düşünceleri dile getirdi. Hayranları ölüm yıldönümünde mezarını ziyaret ederken. Akciğer kanserinden 33 yaşında ölen kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında anma töreni düzenlendi. 15 yıldır hep burada olduk, i̇nşallah buluşmaya da devam.

Koyuncu'nun mezarı başında düzenlenen anmaya çok sayıda seveni katıldı.

Karadeniz sanatçısı kazım koyuncu, onlarca seveni tarafından artvin'in hopa ilçesinde bulunan mezarı başında lazca ve türkçe ağıt ve konuşmalarla anıldı. Karadenizli sanatçı kazım koyuncu, ölümünün 12'inci yılında artvin'in hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı. Kazım koyuncu ölümünün 15.yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Ölümünün 14'üncü yılında kazım koyuncu için artvin'in hopa ilçesinde anma töreni düzenlendi. Çok erken yaşta kanser den kaybettiğimiz ünlü sanatçımız rahmetli kazım koyuncu'nun mezarına gittim ve çekim yaptım toprağı bol olsun işıklar i̇çinde uyusun. Törene katılanlar kazım koyuncu ile ilgili duyularını ve düşünceleri dile getirdi. Zuğaşi berepe'nin solisti mehmedali barış beşli, koyuncu'nun anısına mezarı başında yaptığı lazca konuşmada, 16 yıl oldu. Ziyaretçileri köyün girişinden itibaren karşılayan kazım koyuncu'nu kardeşi niyazi koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyini her yıl 25 haziran günü kazım koyuncu'yu sevenler burada mezarı başında buluşuyoruz. Kanserden 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında düzenlenen anma törenine annesi hüsniye. Şair ceketli çocuk lakabıyla gönülleri fetheden koyuncu bıraktığı eserleriyle hala binlerce sevenine müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Kazım koyuncu'nun köyündeki kabrinin başında toplanan sevenlerinin anma töreni saygı duruşu ile başladı. Kazım koyuncu, ölümünün 10'uncu yılında mezarı başında anıldı. Kanserden 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında düzenlenen anma törenine annesi hüsniye, ablası canan, abisi hüseyin.

Kazım koyuncu'nun ölüm saati olan 1257'de saygı duruşu ile başlayan törende konuşan arkadaşı adem kuyumcu 12 yıl oldu ama bizim kazim koyuncu. Akciğer hastalığından 33 yaşında hayatını kaybeden kazım koyuncu'nun yeşilköy köyü'ndeki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Posting Komentar

0 Komentar